Nieuws

Win een volledig gedecoreerde kerstboom

Kan jij net als ons niet wachten tot je de kerstversiering opnieuw kan bovenhalen en aanvullen? Of hou je wel van kerst, maar krijg je nu al stress bij de gedachte dat je binnenkort een boom moet uitkiezen, een kleur bepalen, decoreren …? Dan is onze wedstrijd echt iets voor jou.

Deze maand kan je immers een volledig versierde kerstboom ter waarde van maar liefst 500 euro winnen! Je hoeft je dus met andere woorden niet langer zorgen te maken over hoe je met je kerstboom hoge toppen kunt scheren: wij stelden een boom en bijpassende versiering samen mét goedkeuring van de kerstman. De winnaar van de wedstrijd haalt een volledig gedecoreerde boom in huis met kerstballen in blinkend en mat rood, kerstverlichting en een bijzondere verrassing. We komen de boom bovendien helemaal tot bij jou thuis leveren én opzetten. 

Cadeautje voor elke deelnemer!

Als dé kerstspecialist en voorkeurspartner van de kerstman, willen we graag alle kerstliefhebbers een warme kerst bezorgen. Daarom belonen we elke deelnemer met … wel, dat ontdek je als je je kans waagt ;-).

De elfjes bij Dauwson hebben op maat van elke kerstliefhebber de leukste kerstspullen uitgekozen die elke woning omtoveren in een gezellige kerstparadijs. Neem nu al een kijkje op onze vernieuwde website en ontdek de wondere kerstwereld van Dauwson.