Nieuws

Nieuwe website én uitgebreid, vernieuwd assortiment!

Op een overvloed aan Mariah Carey en Michael Bublé op de radio moeten we voorlopig nog even wachten, maar wij hebben nu al een vroeg kerstcadeau in petto. Onze spiksplinternieuwe website staat helemaal klaar en geeft je zin & inspiratie om nu al (ja, voor Sinterklaas) je huis onder te dompelen in de kerstsfeer en op zoek te gaan naar de leukste cadeaus (om te geven of te krijgen ;-)).

Maak zelfs de kerstman jaloers

Als voorkeurspartner van de kerstman brengen we ook dit jaar de de mooiste kerstdecoratie en -cadeaus een tot aan jouw voordeur. Rekening houdend met de nieuwste kersttrends en onze liefde voor traditie, stelden we zorgvuldig een nieuw en uitgebreid assortiment samen.

Enerzijds bieden we je een ruim aanbod aan traditionele en stijlvolle kerstdecoratie. Dankzij onze gevarieerde webshop kun je kerst dit jaar nog vlotter en omvangrijker in huis halen, en tover je je woning in een oogwenk om tot een plek waar zelfs de kerstman jaloers op is. 

Anderzijds bieden we met onze unieke kerstcadeaus net dat tikkeltje meer dan het aanbod dat je doorgaans vindt in de winkelrekken. Kerstsokken, originele christmas crackers, kwaliteitsvolle zeep in kerstsfeer … Met als absolute topper de enige echte vintage Dauwson-kerstbeer, die niet kan wachten om een plekje te krijgen onder jouw boom.

Kortom, we staan weer helemaal klaar om van kerst de mooiste tijd van het jaar te maken, gezelliger dan ooit. Een witte kerst kunnen we niet beloven, sfeer, gezelligheid en prachtige cadeaus des te meer!